…SEBAHAGIAN….

TANPA MU PASTI KU TAK MAMPU UNTUK HIDUP….!! 

cesss ayat mintak penampo!  hanya sebahagian dari koleksi.
konpius dengan diri sendiri kenapa suka sangat beli minyak wangi
beli untuk diri sendiri dan orang lain

inche selalu jadik mangsa, sebab minyak wangi aku dah penuh koleksi 
tapi keinginan membeli adalah membuak buak, maka beli untuk beliau berbotol botol jugak.. adoiii parah ni!

DSC06323

6 thoughts on “…SEBAHAGIAN….

  1. kalau dah tahu nak bagi kat sapa, disini almarinya masih kosong lagi =P nak alamat?? hahahaha~

      • serius???!!! hahaha saya nieh bab minyak wangi mmg fail, sbb tuh badan xberapa wangi.. u choose i wear =D boleh mcm tuh??

        • ::JasJamal::

          takut lak tak kena dgn citarasa? how about million lady ke pemenda ntah namanya tu. ramai kata wangi🙂
          or britney spears-midnight fantasy? yang ni bau buah2 sikit

  2. boleh kasik kat aii satu yunk…kebetulan perfume sudah keabisan neh…
    nasib baik aii tidak mengapa hidup tanpa perfume sbb sgt sensitip dgn bau perfume…boleh kena sakit kepala jika tak kena dgn selera…hewhewhewhew ngengada kenss…hahahaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s