…PERIHAL DIA…

tadi baca inche ojinz nyer blog LANUN RANGGI (klik untuk baca kandungan yang mantap-hebat-padat dari beliau🙂 ) 
ku akui, sampai sekarang pon masih ada kapel sweet sweet gitu…
*aku pon cam tu jugak, pe nak buat :p*

tapi cam aku, aku tak suka la nak nunjuk sangat, sayang-hubby-baby-buchuk-anje…. aku tak gemor nak bermanja manja dalam fb macam ni sebelum ada ikatan pape. kalau dah jadi suami isteri mungkin la tapi tak ada la aku nak meroyan macam kes ni SINI 
tu boleh muntah darah la… sape rerakan taulan yang dalam fb aku ni jenis INSECURE macam tu, tetiap hari nak tag nama, nak update status sal laki, nak wall post laki dengan ayat yang bisa meremang kan bebulu ku, harus ku unfriend segera. koseerr la hoihhhh!! dari banyak dosa aku mengumpat baik aku unfriend je kan?
kalau yang lite lite tu aku boleh la terima lagi…. yang sebulan 2-3 kali buat perangai, ku accept la, siap aku pon leh join together dalam tu menyibuk.

tapi aku suka kalau jenis suami isteri jenis gegila, yang tu ko nak hapdet 80x sehari pon takpe sal berdua. jenis tak skema. so aku boleh la menyibuk sama and dorang pon layankan aje sambil gelak gelak, yang tu yang besh. 

berbalik pada ojinz punya entri, kes aku lain sikit. selalu inche lah yang akan tanya soalan tu. tapi tak ada la kat fb. dia akan tanya thru mesej je. kalau tanya kat fb itu buang tebiat namanya.
hari hari akan disogokkan dengan soklan “awak sayang saya tak?” kalau jawab sayang akan ada soalan “sayang saya banyak mana?” atau “sayang saya tahap apa harini” 

kalau tanya tahap apa yang besh tu, mulalah aku merapek rapek (merepek repek, harap maklum) cakap tahap platipus tertelan sagu la, tahap kekura makan dedak la, tahap tikus mondok mengawan la…
pe yang terlintas kat kepala otak masa tu la.

kalau jawab tak sayang pon inche tak kan percaya, dia akan tanya sampai aku jawab ikut jawapan yang dia nak.
itu aku kata inche aku ni GILA….. 
tapi beliau je yang selalu sweet sweet macam tu, aku ni terlalu jarang nak bertanya sebab aku malu. hhaahahaha bangsa gadis timur kot. cesssss~~~

tu jelah entri merepek dari aku, aku tak tau nak update pemenda senanya tapi bosan so update jugaklah pemenda citer pon😛

notatangan:: so inche ojinz, mang tak semua perempuan gitu. lelaki pong ada tau :p

2 thoughts on “…PERIHAL DIA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s