…CHOICES 2…

wahhh siap ada part part lak kan??? 

tadi tengah hari mengluncheon kan diri dengan benda alah ni. sekut famos amos… 

haritu aku dah makan macadamia, harini aku makan butterscoth with pecan nuts. semuanya timbang.

apa aku nak cakap, semuanya ada lah tak sedap. so boleh bagitau aku apa yang sedap sangat dekat sekut ni sampai pemes giles?????

*lidah kalau dah kampung tu, kampung jugak… tak payah ko nak kikis jadi lidah bandar. sekian, terima kasih*

famos*gambar curik dari google, sebab aku malas nak tangkap and lupa bawak memori kad reader, dasar nyanyuk memang begitu*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s