…DI BAWAH BULAN PURNAMA…

tarikh:: 13 April 2013
masa:: 9am
tempat:: KL Sentral

penat aku fikirkan tajuk, tak jejumpa jugak. makanya letak la tetajuk apa pun, janji ada tajuk kan?
seperti tarikh dinyatakan sabtu tu aku berjanji nak jumpa adik comel sorang ni. my beloved sistah *cehhh sejak bila ku ada sistah, tetiba….*
Cik Raja Nurul Baiyinah, kenal beliau kat forum sepaku…. about 3 years and half cam tulah, tak pernah jumpa.
so ni for da pes time and hope not da last time la. sebab jumpa pon secara mengejut ritu. makanya tak ada la persiapan. inche pon tak ada. mang hajat nak bawak makan beso. tapi tula sape suruh datang mengejut???

jadik belanja jelah mana yang boleh, beliau pon nak balik cepat makanya redha jelah….redha… redha…. *nyanyik nyanyik cam lagu redha airlines lawak ke der*
so tempat pertemuan adalah di KL Sentral, dapat belanja makan kat food court je pon. ingatkan mau banje fastfood tapi aku sedia maklum cik adik sayang aku ni kuat makan, so takut tak kenyang pulak la beliau kan mam ayam je. bagi la beliau makan nasi.

nak makan nasi pon pilih sejam, kesian kami malu malu kuceng? *ouhh pemalunya saya* -_-
sembang itu ini, macam macam la… tapi cam tak berapa faham sangat sebab adik bai kan loghat sarawak dia still ada, so cam pekak jugakla ritu tertanya tanya dua tiga kali pe yang dia cakap. adoyai. kesian ini kakak.

adik bai ni memang senang ketawa, dia cakap apa pon leh gelak gelak. macam aku jaman mudes mudes dulu..waaa motip ko nak ingat zaman purbakala?
and dia ni techik comel je orangnya…. sangatla aku tak percaya dia ni kakak….adik dia nampak lebih matured. thehehe

so disebabkan kekecikkan kecomelan maka bergambar pon kena la selaraskan ketinggian, kang tak memasal kepala ku yang tak ada.

sempat jugak belikan beliau hadiah besday tu. tapi lupa nak tangkap gambar dulu…. nak harap adik bai ni tangkap and post kat fb…. ouhhh mimpilah…. so tak pelah, letak jelah mana yang ada. 

dsc06429-e1366166711140

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s