… MAKAN MAKAN, GEMUK GEMUK:: TIDAK KENAL ERTI PENYESALAN….

18 APRIL 2013

HEPI BESDAY INCHE BUSHUK!!!!
MAKIN TUA, MAKIN TUA….. YEAY YEAY!!!!
(macam la ko makin muda kan? penampa nak?)

sambut besday inche kat pizza hut. tak mampu nak celebrate kat Secret Recipe uolls! makanya kita sambut kat pizza jelah.

xboleh la nak potong kek kan, kita potong pizza je. ahahaha.

sempena besday, inche belanja makan makan…. patutnya orang buat parti untuk inche ye. ini inche banjer orang…. takpe… sedekah semoga dipermudahkan dan dipemurahkan rezekinya. amin~

dsc06447 dsc06457

thinking:: nak bagi adiah apa ye. tahun 2012 bagi cekelat je… arga pon rm10 je sebab tak kapel lagi kan masa tu. puihhh!! hahaha. pas kapel beli la yang leklok sikit, beli jaket. tayah la gitau arga. malu iolls, murah jerkk.

tahun ni nak bagi apa ye inche? bagi diri sendiri ni boleh? ehhhh pangggg!!! tak tak maksud saya bulan doblas nanti. kehkehkeh!

hurmmm susah nak bagi adiah kat lelaki. terhad khenss. nak bagi jam. ku takut dia simpan wat khazanah! haiyooo….

for him:: biey, sayang doa biey dipanjang umur, dimurahkan rezeki dan bahagia sentiasa. semoga biey berjaya and senang dalam hidup biey (supaya dapat senangkan sayang sekali..wakakaka..memang ko mintak penampa).
sayang harap tahun ni di ulangtahun kelahiran biey, semua kebaikan akan datang bertimpa timpa. u such a good guy! biey baik… jadikan moga Allah beri balasan yang baik baik untuk biey.
sayang sayang biey selalu…luv u more than yesterday less than tomorrow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s