…REVIEW TAK REVIEW SANGATLA:: OBLIVION…

thehehe… kenapa tajuk macam tu? sebab aku bukan nak buat review pon. aku cuma nak bagitahu kenapa aku minat cerita ni… 

haaaa….pasal dia….

Oblivion - UK Premiere - Red Carpet Arrivals

oh no no no…. bukan pasal dia. simpang tau… aku tak minat sangat dia ni, sejak dia berpisah dengan nicole kidman, aku dah tak minat sangat, ntah la kenapa. padahal tak ada kena mengena dengan hidup aku pon kan? maybe sebab dia dah tua maka dia dah tak hensem. wakakaka. boleh gitu ea?

mula mula aku tak suka sangat bila dapat tau inche nak mentengok citer ni. tapi at the end of time *gituuuu, ayat tak kena mengena langsung* aku dah jadik tersuka gila kat citer ni.
sebab apa…?? 

yaaa…. sebab dia ini…..

olga kurylenko

sesapa yang dah mentengok cerita oblivion ni, kenalkah anda siapa dia ni? seriyes dia adalah cantik. walau bermuka biasa, tak cun… tapi bagi aku dia ada kecantikkan yang tersendiri. plus muka dia cam pelakon yang aku minat Catherine Zeta Jones and muka ala ala asia Liyana Jasmay… kanns??

untitled

sama tak? sama tak?? samaaaaaa…….. !! google gambar lain… sama oke!

tak tau kenapa tapi ku suka perempuan ni….

citer ni pasal dunia pada tahun 2077 dimana semua dah musnah and tinggal beberapa orang je terselamat kononnya. 
antaranya tom cruise dan sorang perempuan ni, victoria/vika (andrea riseborough)

oblivion-2*seyesly aku tak suka perempuan ni, tak suka! tak suka! tak suka! dah tau mamat tu ada bini, ko gatal lagi kan nak ciyom2 amik gambo dengan laki orang, ku tampo kanggg… bini dia ada kat belakang pesawat kot… dahla ko tak cun, kalau cun boleh la aku maafkan.
eh?*

dorang ni dah di brainwash kan otak masing masing, so memang dah tak ingat pape sal diri memasing, yang dorang tahu hanya pasal dorang berdua ni. tapi si jack harper 49 (tom cruise) ni selalu mimpi dia jumpa dengan sorang perempuan ni, and perempuan ni selalu tersenyum pada dia plus dia mimpi dia jalan jalan kat menara dengan perempuan ni.

sampaila satu masa mereka jumpa sekumpulan makhluk asing or alien?? lantakla kan…. dan jack 49 ni jumpa dengan perempuan yang aku suka tu julia (olga kurylenko). dari situ la semuanya terbongkar and sikit demi sikit dia dapat balik ingatan dia.

bagi aku cerita dia superb besh, sebab kena pikir… hahaha… kadang kadang bosan jugak tengok citer terlalu santai kan, so bila layan cerita kena fikir ni rasa cam seronok gak la. dan segala tekaan ku adalah benar, itu je yang tak besh. sebab bila teka je betul. menyampah iollsss.

tapi ending adalah tahap bangang sangat oke! bencik! dari elok elok aku nak kasi 4 bintang terus tak tahu nak bagi berapa dah. benci benci benci!! kalaulah yang keluar tu 49 dan bukan 52….
*ataupun memang dia 49 tapi pakai 52??? ohh tak mungkin la kan? atau aku kena tengok sekali lagik -_-* tapi ku yakin dia bukan 49, dia adalah 52.

sape yang belom tonton, dipersilakan tengok and meh share dengan aku apa korang rasa. bagi aku besh. bagi korang tataula pulak kan.

adh6cMRMg7Sl

2 thoughts on “…REVIEW TAK REVIEW SANGATLA:: OBLIVION…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s