…WHAT’S IS IN YOUR BEG?? :: SEGMEN BERSAMA TANGAN PUNYA KERJA…

terajin pulak harini, memalam buta update blog. memula memang aku nak buat maklumbalas untuk entri dak ojinz ni (KLIK SINI) tapi pemalas yaa ampunnnn… dah la aku memang jenis suka nak menjawab entri dia kan. plus arini aku banyak kerja,

tapi tetiba rasa menarik tertarik kau memang gwyomi kat entri tangan punya kerja ni, sebab dia ada anjurkan segmen. kebetulan aku memang nak utarakan maklumbalas kan. so, alang alang apa kata ku join sajork segmen ini.

so mohla kita. segmen bersama tangan punya kerja. klik gambar untuk ke blog beliau dan boleh sertai segmen ini bersama =)

IMG_1608 - Copy

beg aku besar gedabak oke… tapi…. ia bukan milik aku….. kenapa? jeng jeng jeng….

ini beg gi jalan aku yang beso gedabak.

MIU MIU STRIPE BEG

DSC06461#belum sampai setahun pakai, baru beberapa bulan tapi macam dah lapan tahun pakai kan -_-
aku tak tahu camne aku lenjan sampai jadi buruk macam ni… dahla mahal nak meninggal harganya#

apa ada dalam beg aku… tak banyak… don wori….

ada:-

1. BEG MAKEUP (entri panjang klik sini)

DSC06051#ini untuk memudahkan aku kalau pergi solat. untuk tanggalkan makeup, walau aku pakai bedak je tapi aku tak bawak pencuci maka wet tisu dalam ni penting. and bila dah solat kot nak tepek bedak balik, dalam ni macam macam ada… leh baca entri khas untuk beliau. beliau?#

2. BEG DUIT GUCCI (entri panjang klik sini)

DSC06156#ini perkara wajib bawak…lau tak nanti aku kena hantar balik indon ke, myamar ke… payah lak#

4. KUNCI RUMAH
(tapi tertangkap sekali kunci opis, jadi abaikanlah kunci opis itu)

DSC06462#yang ni pon wajib, kalau tak camner aku nak kuar masuk???#

5. HANDPHONE

DSC06163*gambo recycle sajork, malas nk amek lain. maka abaikan duit itu*

#my kesayangan, walaupun cikai tapi ku sayang kamu =) #

itu aja yang ada dalam beg aku, simple kan? tapi bila dah jumpa inche. ia tidak sesimple mana lagi. sebab beg aku yang ringan bak kapas ni dah jadi berat nak matik! macam kendong 10 kilo beras tahu?

sebab apa?? sebab ini

551503_617950441566272_1925251474_n

 

dan ini….

Galaxy-10.1*terpaksa ambik gambar ni sebab inche amik gambar pakai tab beliau makanya camne dia nak amek gambar tab dia sendiri kan. redho jelah ye pokcik google*

semua adalah kepunyaan inche…. segala mak nenek dia tumpang letak, kekadang tu boleh jugak dia menumpang botol air mineral di dalam…. nasib dia tak letak kain baju sekali dalam tu kan….. siap pakej sweater dia yang maha tebal tu…. memang aku bawak beg akademi fantasia je lepas ni… fuhhhh!

p/s:: so inche ojin, beg 4 dimensi adalah berguna ya….. untuk kesenangan kaum adam -_-

3 thoughts on “…WHAT’S IS IN YOUR BEG?? :: SEGMEN BERSAMA TANGAN PUNYA KERJA…

  1. oh bestnya babe. nampak macam sikit je 0,0 but at least everything tersusun la. I ni ha dengan resit , tissue dah guna belum guna -,-” lepas tu tick bus metro last month pun still ada kot -,-” tak masuk plastic gula gula. haha hoi dahsyatnya . btw I pun kalau jumpa bf kompem jadi berat. kunci moto, wallet dia, phone dia. nasib baik dia tak pakai tab mcm inche awak tu kalau tak kita jadi mangsa jua . hikhik

    • ::cicitembikai::

      ouhh iolls mmg jenis mcm tu dear, ai suka kekemasan. barang akan bersepah seminggu, hujung minggu akan buang semua sampah sarap dan susun elok elok semua. mcm ai kata la, ai kan tak perfect tp biarlah barang n hasil kerja ai perfect…. kanss? sbb tu jgn ditanya kenapa ppuan bawak handbeg besar2, nnt dh ada anak lagilah parah… 3 beg mau sekali bawak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s