…EVENT FOR US…

Cerita zaman purbakala…
Ada yang dah tahu dan ada yang tak tahu, oh ya ada jugak yang buat buat tahu dan tak tahu.
Tak kisahla mana mana pon kan, yang penting aku baru nak bagitahu. hari ini dan saat ini.
Sebab apa baru nak diberitahu arini…. yeaaaa… pandaiiii oke bai.

tak salah aku tarikh berlangsung adalah 3 Mei 2013. kira bagus lagi aku baru nak tulis sekarang, bukan 3 hb akan dtg… 
-__- dasar!

kami personal assistant yang baik, cantik dan lemah lembut ini telah pon membuat perayaan sendiri sebab masing masing buat donno je kan. maklumla bukan orang penting jabatan, terima la hakikat. maka aku, kak effa and zana setuju untuk tukar tukar adiah sesama sendiri. sambil celebrate di pizza hut. huh! pizza hut lagi? nampak tak…?? nampak tak mana datang lelemak tepu di badan aku?

946986_591357687548953_183584871_n

sangat mabeles pizza nya. tapi aku tak sempat nak rasa yang bahagian aku… emm takpelah lain kali, boleh keluar makan dengan inche pulak kan.

946771_591357644215624_1247865643_n

417803_591357624215626_432908825_nhasil makanan mengikut pilihan tekak masing masing.

395611_591358010882254_309334683_n

315944_591357767548945_1256835145_n

yeahhh kami yang tersadai kekenyangan…. elok je condong dari kanan. hahaha. sampai kat aku terus menegak. pekehal entah.

antara PA2 yang cun, gojes, menarik, tertarik kau memang gebaboom…

197623_591357794215609_136861475_n~~Musyrifah aka Suriey Eriefa~~ Our First Batch Senior

946412_591357894215599_78459809_n~~Syazwana aka Wana Syazz~~ Our Second Batch Senior

~~Nuriza aka Ieyza Azmiey~~ Third Batch Senior/Me

945563_591357927548929_1933440463_n~~Hazanah aka Deactived Account~~ Our First Batch Junior

Hasil pertukaran hadiah

190449_310138689116541_586859282_n

Cute Teddy Bear With Chocalate From Zana

Pasu Kaca and Selendang/ Tudung From Kak Effa

Novels From Cik Kakak…

p/s:: tenkiu uolls… !! nanti kita sambut lagi ya. itupun lau ai wujud lagi lah kat jabatan tu… tehehehe

2 thoughts on “…EVENT FOR US…

  1. alala comelnya tukar tukar hadiah . btw berapa ramai pa dalam 1 department ? 0,0 sorry blur jap maklumlah kat sini I lah admin, I lah pa, I lah cleaner I lah receptionist . hahahhaha

    • ::cicitembikai::

      ikut jabatan la yunk. mcm tempat ai ada 6 orang PA, satu kosong sbb bos pon tarak jadi tarak pa.
      tapi kitaorg junior je yg gi, tak bawak senior ti kang jadi majlis rasmi lak kalau bawak senior muahahaha.
      opis ai kecik je, kalau kementerian tu lagi banyak la PA nya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s