…BLOGSPOT YG BLOCK…

oke. tengah superb tensen. jangan kacau. grrr!

tensen dengan blogspot aku. ntah apa kena dah seminggu tak boleh buka. tatau apa masalah dia.
katanya ada malware dari blog ni, aku dah buang pon blog tu dari link blog aku. tetap jugak dia kata malware datang dari blog tu di bloglist aku.

oke tensen… rasa nak buang semua bloglist… sekian terima kasih!

*camne nak buat ea, ada yang pandai tk? aku nak update blogspot aku ni.

cerita lain, juz to inpom… hati hati dengan Tabita Trial and Travel Set baru ni, sebab ada fake. Dealer yang aku selalu ambik stok Tabita ni kata ibu Desi tu cakap dia tak pernah keluarkan trial set mahupun travel set tabita. so beware oke dearies semua.

kalau nak cari yang bebetul original, yang dipacking sendiri. bukan yang dalam beg bewarna warni tu. 

3587_471798699557921_1268200507_n*image from google*

memangla ada sesetengah boleh je kata, “alaaa lek lek aarr.. aku pakai fake tabita tak jadi apa pun muka. tatap flawles…”
ye memang la… sebab ko tak alami apa yang aku telah alami. kalau kau dah rasa, baru kau tahu erti penyesalan.

apa yang aku alami? nantilah kalau rajin aku cerita. ahaha. k bai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s