…MARI KITA BAKOR…

wehoo!! lama iolls tak hapdet kan? rindu tak? rindu tak??  oke takkk.. fine. takpelah tak rindu pon, buat buat rindu pon boleyla uolls.

sebulan yang lalu kan ramai sangat buat entri burger bako abang burn tu.. sekali, dua blogger pemes lak tu yang up entri.
ini tak boleh jadikk kan. harus la aku bernyanyi nyanyi lagu dondang dendang di gegendang telinga inche untuk bawak aku pegi makan situ.

then inche carik tempat mana yg paling senang nak pegi. siap bincang pemenda semua set… hari sekian sekian akan pergi. yang penting pas gaji ar kan. ambik keputusan makan kat cawangan ampang tu. itu cawangan ke HQ?? ahh lantak kan. tak dulik la!

sekali cik adik kata nak turun KL. okehh! bagus mari kita makan secara berjemaah. konon sedap sangat kan. 
tapi by the time nak makan tu, waktu pon dah lewat sangat kan. malam dah. and aku pulak sedang berdiet “no karbo after 2pm” makanya aku tak dapekla nak merasa buger bako tu.

takpe, cik adik willing nak try sebab sangat kelaporan katanya. aku ambik meatballs sajork sebab ramai kata meatballs dia memang besh terangkat angkat gitu. untuk inche pon ambik meatball jugerk.

masa pergi tu beratur tak adalah panjang sangat. nasib la. tapi yang jaga cashier tu… engkau boleh tak cakap bagi orang paham dik? aku ni dahla bangsa pekak… even blom badak lagi tapi tak dengar oke… dahla engkau cakap laju, slow pulak tu suaranya… lemah semangat mak jemah nak kena tanya 3-4kali tahu! last last tak paham jugak. lantak engkau la.

konklusi? cik adik kata burger dia langsung tak sedap! seriyes tak sedap and makan pon tak habis. banyak sampah sarap.
inche pon kata meatballs dia tak sedap… tak rasa apa…
aku??? sodappp oke meatballs nya… ehhh aku, ko kasi la apapun semua aku bantai sedap… hahaha. tapi bagi aku meatballs dia tu sedap je, oke la… mungkin sebab ni first time aku makan meatballs kan. selama ni macam pelik je tengok benda alah tu. ni baru start mencuba and bagi aku sedap je.

tekak memasing la. so keseluruhan mereka kata tidak sedap. kami sudah, anda pula bagaimana? *panggg sedas!*

DSC01204

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s