…FESTIVAL BELIA UNTUK ORANG YANG BELIANYA DAH SENJA…

Cik adik datang hari sabtu malam. Lepas entri abang burn tu. esoknya (ahad) we olls keluar lagi, nak ke festivel belia (lah sangat).
malu iolls oke ke festivel belia sebab umur dah senja…. cukup sebulan dua, iolls dah 3series tau hadik2. grrr…
senja nan indah sangat oke.

ni pon perginya sebab nak menteman cik adik nak pergi mencari kerja katanya.  sesambil mencuci mata. giteww. 

pepagi dah keluar pergi mentengok wayang dulu, sebab cik adik request nak pergi petang. boleee je… iolls oke je sebab iolls duduk sebelah pemandu tengok alam terbentang je kan. habis habis bosan, aku memekak la dalam kereta tu membiarkan penghuninya mendengar suara lunak merdu berkrim dan dsukai ramai ni. 

so, pagi tu pergi festival city. moh kita makan dulu. lapau oke. dari bangun tido tak makan apa. masukla ciken rice shop anak banak.

IMG_20130526_111326*mine!!! yummmehhh*

lepas kekenyangan, terus je pergi carik baju cik adik idam idamkan. tapi ya ampunnn mahal nak meninggal bajunya pon. tabah je la nengok harga.

then pergi tengok wayang… EPIC… boleh tahan la citernya. tak adalah besh sangat.

after tengok terus la shoot pergi putrajaya, humannggg aiihhhh parking penuh kaw! gila memusing sejam cari parking. last last letak yang kena bayo. aman damai cikit. takpelah kena bayo pon kan… janji dapat parking. sekali la humaanggg aihhhh jauh gila nak menapak, panjang betul dia bukak booth… dahla panas berbahang, basah satu baju dengan peluh. ni kalau duduk dalam besen, mau satu besen penuh air peluh. gila ar…

kalau aku tahu nak panas berpeluh gini, dari dalam sampai luar aku bawak spare… grrr… tak selesa.
masa jalan jalan tu macam banyak je baju yang berkenan tapi tulah. tak mampu nak memiliki sebab malas nak berenti beli. hahaha.

nasib la, malam sebelum pulang dapat ini 

DSC01207*peneman malamku… bulu dia gebus gebus ngat!!*

dah itu je cerita. aku pon tatau motif pergi sana, hahaha. saja nak cabutkan kaki kot :p

notatangan:: ada banyak gambar! tapi semua tak leh dimasukkan sebab aku tak bertudung… theheehhe~~ mahap!

2 thoughts on “…FESTIVAL BELIA UNTUK ORANG YANG BELIANYA DAH SENJA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s