HINGGA KE SAAT INI

Blog masih tidak dapat dibuka. Kemungkinan besar nak buat blog baru itu ada kalau macam ni gayanya…

Dah masuk 10 malam terakhir…. malam malam yang penting buat kita umat islam. Semua orang pun dah berpusu pusu mencari pahala. Buat amal tanpa henti. Alhamdulillah…..

Tapi, masih ada lagi yang leka mencari dosa. Rasanya manusia ni mmg tak pernah rasa malam lailatul qadar untuknya. Mungkin bagi dia tak penting. Sebab tu mencari dosa je keje nya.

Takpe. Tak kisah. Aku tak maafkan. Bawak la ko sampai mati. Tak ada guna ko pose beb…. pahala jatuhnya pada orang yanv ko mengumpat mengata. Dahla menipu.

Banyak2 kanla amalan. Kalau ko tak bahagia. Solat sunat la setiap hari kejar malam2 terakhir ni… untung2 ko dapat bahagia yg kau cari tak adalah ko nak meroyan merempan lagi.

Dah tu je aku nak cakap. Moga Allah tu beri hidayah dalam hati ko… supaya tak hitam dan busuk sangat.
Muka tak cantik biarla perangai tu elok. Jangan kedua2nya hancur.

Dahla. Layan ko buat habis pahala puasa. Baik aku dekatkan diri dengan DIA, dari melayan ko yang buta. Buta mata buta hati.

Salam ramadhan.
Beramallah sebanyak2 nyer di bulan yang mulia ni.
Lailatulqadar hanya dtg setahun sekali saja. Tak perlu nak mengejar dunia sangat.

Salam.

…MENEPEK UNTUK MELEPAK…

Paham? tak paham sudah….

oke harini (jam sudah berdetik jam 3:01 am, maka sudah masuk hari sabtu dan aku tak reti reti nak tido. terbagus) aku nak berangkat ke JB.
Sebab utama nak ke JB nak jumpa kastemer ku…  nampak tak biznezwoman nya diriku? nampak??? puihhhh!

padahal… gua ke JB sesaja gatal… kehkehkeh….
inche senanya ada hal di JB tapi mahu aku menteman beliau (eh ke aku yang offer diri nak menteman?)
pergilah beliau buat kerja beliau, aku nak shopping disekitar kawasan JB. nak melepak disana cuci cuci mata…… lah sangat….
habis cerita rembat jugak dua tiga puluh perkara, ye dop.

yelah, katanya mintak aku menteman. bagila aku shopping kan. beliau mahu duduk sampai ke malam pon gua tadak masalah.
ehhh janganla sampai ke malam. mati kutu aku berbuka sensorang nanti. sampai ke petang sudahla.
kang ada jugak yang naik bus balik KL….

ni beg aku. tiga oke….
nak pergi 3 hari tapi begnya macam 3 minggu, nampak tak? nampak tak kelambakkan barang aku disitu??

20130720_075406_Richtone(HDR)

yelah baju dah 3 helai…. tuala pulak tebal gedabak kan… telekung lagi… lom campo anak anak kecilku lagi….
satu hal… itu… toiletries juga harus mencukupi… beg makeup lagi walau pon tak makeup, harusla konon hadooo…

sebab tu kalau nak ajak aku berjalan sila bawak kete. banyak oke barang aku.
semua tu aku rasa penting. apa yang tak penting aku tak tau. lantak situ.

so biznez rehat ea. tapi order still ambik. kalau ada order untuk tabita ke kerepek raya. leh je wassap aku.
kalau ada sebarang pertanyaan pon boleh je wassap aku.
wassap/mesej sahaja:: 018 3242373
tayah kol kol, aku tak gemor nak bersembang…
lagi satu itu untuk bisnes je. tayah gatal gatal tangan nak menekan untuk mengatalkan diri pulak.
lempang karang.

penat aku nak melayan yang gatal gatal saja nak wassap tu. koseerr oke.
selain tu leh je cari aku kat wechat, line, kakaotalk. semua iolls ada…..
skype je aku tak install. geli la nak video cam bagai…

okela itu je.
promo tabita still berlangsung

RM300 for exclusive set
RM 130 for trial set

free postage untuk set pertama dan kedua.

kalau nak harga diskaun lagi, boleh wassap aku untuk diskus.

018 3242373.

JB HERE I COME!!!!

*cessss*

…TESTIMONI 1…

tabita testi 1

tabita testi 1_2

satu testimoni customer tabita ku.. alhamdulillah…..
berjaya!

hehehe… in shaa Allah lepas ni nak buat contest, siapa bagi testimoni terbaik gua kasik adiah. teng teng teng.
tapi kat customer jelah… customer orang lain tak boleh la kan…. thihihihi….

kakak… saya cik ieyza bukan puan. lom jadik puan lagi. hohohoho…… 

kakak ni satu opis dengan aku. dah alangkan testimoni (aku) ni depan mata…. berlegar2 tetiap hari mestilah beliau teruja nak mencuba kan.
alhamdulillah berjaya jugak beliau dengan tabita.
alhamdulillah jugak sebab ini menunjukkan tabita ku original. hehe

nnt nak buat kerahan tenaga kat orang lain pulak suruh buat testimoni. wakakaka

…PROMOSI TABITA…

Assalamualaikum wahai manusia sekian alam…

Menulisnya hamba disini… eh salah… menaipnya hamba disini adalah sebab ingin memberitahu pada warga warga manusia di alam bumi ini pon namanya…
hamba adalah berbuat promosi untuk tabita skincare..

perghhh dahla penat pakai ayat salah memanjang tu.

nieyh ada promosi tabita. siapa nak sila cepat. 

wassap/mesej :: 018-3242373 horite?

pantas kan sikit jari jemari mu menaip sebab promosi ni pon tak lama. 
tarikh tutup akan diberitahu kelak…

Exclusive set:: rm300 only!

Trial set :: rm130 only

free postage untuk set pertama dan kedua.

siapa cepat mampu la cantik di hari raya. gituuu……

padahal memang selama ni dah cantik pon korang korang tu. cuma kiranya nak memantapkan lagi kecantikan tulah.

promosi