…MENEPEK UNTUK MELEPAK…

Paham? tak paham sudah….

oke harini (jam sudah berdetik jam 3:01 am, maka sudah masuk hari sabtu dan aku tak reti reti nak tido. terbagus) aku nak berangkat ke JB.
Sebab utama nak ke JB nak jumpa kastemer ku…  nampak tak biznezwoman nya diriku? nampak??? puihhhh!

padahal… gua ke JB sesaja gatal… kehkehkeh….
inche senanya ada hal di JB tapi mahu aku menteman beliau (eh ke aku yang offer diri nak menteman?)
pergilah beliau buat kerja beliau, aku nak shopping disekitar kawasan JB. nak melepak disana cuci cuci mata…… lah sangat….
habis cerita rembat jugak dua tiga puluh perkara, ye dop.

yelah, katanya mintak aku menteman. bagila aku shopping kan. beliau mahu duduk sampai ke malam pon gua tadak masalah.
ehhh janganla sampai ke malam. mati kutu aku berbuka sensorang nanti. sampai ke petang sudahla.
kang ada jugak yang naik bus balik KL….

ni beg aku. tiga oke….
nak pergi 3 hari tapi begnya macam 3 minggu, nampak tak? nampak tak kelambakkan barang aku disitu??

20130720_075406_Richtone(HDR)

yelah baju dah 3 helai…. tuala pulak tebal gedabak kan… telekung lagi… lom campo anak anak kecilku lagi….
satu hal… itu… toiletries juga harus mencukupi… beg makeup lagi walau pon tak makeup, harusla konon hadooo…

sebab tu kalau nak ajak aku berjalan sila bawak kete. banyak oke barang aku.
semua tu aku rasa penting. apa yang tak penting aku tak tau. lantak situ.

so biznez rehat ea. tapi order still ambik. kalau ada order untuk tabita ke kerepek raya. leh je wassap aku.
kalau ada sebarang pertanyaan pon boleh je wassap aku.
wassap/mesej sahaja:: 018 3242373
tayah kol kol, aku tak gemor nak bersembang…
lagi satu itu untuk bisnes je. tayah gatal gatal tangan nak menekan untuk mengatalkan diri pulak.
lempang karang.

penat aku nak melayan yang gatal gatal saja nak wassap tu. koseerr oke.
selain tu leh je cari aku kat wechat, line, kakaotalk. semua iolls ada…..
skype je aku tak install. geli la nak video cam bagai…

okela itu je.
promo tabita still berlangsung

RM300 for exclusive set
RM 130 for trial set

free postage untuk set pertama dan kedua.

kalau nak harga diskaun lagi, boleh wassap aku untuk diskus.

018 3242373.

JB HERE I COME!!!!

*cessss*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s