… 2 HARI SAHAJA …

Lagi beberapa hari je nak raya kan….
Mula mula nak puasa bukan main seronok… tapi nak hujung2 ni rasa malas gila la….

ohya! promosi new packaging tabita masih berlangsung.
TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI. lepas ni harga akan kembali pada asal.

EXCLUSIVE SET PROMO:: RM 300 INSTEAD OF RM330
TRIAL SET :: RM 150
SIAPA NAK CECEPAT WASSAP 018 3242373

new tabita

entri bukan nak cerita pasal raya, tapi pasal tunggakan cerita…. banyak! since aku punya blog tak boleh nak buka
sambil sambil tu merajinkan edit mana gambar yang tak sepatutnya.
relaks kejap… tak larat hoih nak edit semua. banyak benda nak kena buat. cerewet.

ermmm rasa tadi cam nak buat entri, tapi dah termerepek benda lain.aku buat entri kat tajuk lain jelah…

bai!

lupa lagi… sempena nak raya ni. menyusun seploh jari memohon keampunan andai ada kesilapan dari perbicaraan.
andai ada terlanjur seloroh hingga menyakitkan,
andai ada terambil makan minum, barang… mohon dihalalkan.
buang yang keruh ambil yang jernih. hidup ini sementara. buat apa perlu sakit kepala???
salam sayang  _ieyza azmiey_

Camera 360setahun bersama tabita skincare. alhamdulillah….

notatangan:: cerita THE CONJURING besh!!!! sila tonton!!!!!!! lau tak menyesal hokeyy! gitu……

4 thoughts on “… 2 HARI SAHAJA …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s