…SYAWAL/AUGUST 2013…

dah nak masuk raya ketiga baru reti nak ucap selamat hari raya gamoknya…

kehkehkeh… biasalah… manusia sangat suka vitamin pemalas memang cenggini….

oh ya sebelum tu nak bagi gambo dulu

1095047_350011548462588_2126741385_nlemang yang setengah matik nak mencari. satu sentul ku pusing, semuanya tak berkenan.
then jumpa tapi dah habis katanya. tengah hari raya baru ada
last last beli yang kat depan rumah. cessss!

1005457_350010538462689_1198478136_nbaju raya tahun ni. tema coklat hijau lumut. ker oreng?? errrr……..
baju antaran tunang pemberian inche.
nasib muat hokey! ku mintak size S, kakak tu kasi size XS
grrr…. apakah saya kelihatan sangat keding wahai kakak…..
puasa boleh la gua pakai. dah lepas raya ni, apa cer??? cam nak kena g tukar je….

apapun, dengan rendah diri ingin memohon ampun dan maaf kepada semua readers blog ini.
tak kisahla sama ada anda tak sengaja tersinggah disini, followers, readers, friends and ex friends… a
(tidak termasuk stalkers, haters…..)
mohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki. halalkan segala yang terambil secara sengaja atau tidak.
apa sahaja kesilapan anda telah saya maafkan.
cuma adalah beberapa orang yang tak mampu dimaafkan tu. takpelah diam diam sudah.
you know where you belong~~

dan untuk semua yang tak tersengaja lalu tersinggah disini
juga kepada semua readers, followers, friends, ex friends, haters and stalker
saya ingin sekali mengucapkan…
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!
semoga aidilfitri kali ini lebih bermakna pada anda semua
(walaupun tidak pada saya, sobsobsob)

972305_350009608462782_631682674_n

2 thoughts on “…SYAWAL/AUGUST 2013…

  1. haha bagus lg ko raya ke3 yg aku dah masuk puasa 6 baru lah update blog wish raya hahaha.. raya sakan aku. wehhh kecik jugak ko ye? slim la katakan haha..ni tinggi bpe ni? haha… selamat hari raya maaf zahir & batin jg ye🙂 pasni jadila kita blogger yg setia haha~

    • Aku beraya kt umah je. Mang tk patutla aku ni tk update. Ko lain…. jnjalan juga rmh kwn n sedara…. kecik n slim pemenda… gajah dh aku ni…. ntah camne leh pakai xs. Tinggi aku 160 ar… ko dh lupakan aku ye… huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s