…SIMPLE UPDATE…

HUAWEIIIII…….

oke bukan jenama tepon, juz an annoying sounds cames from my heart… thehehehe…

rindu gilak dekat ini punya blog.. gilak gilak punya rindu… rindu gilak gilak…
dah… macam orang gila lak rasanya…

tapi masih belum berkesempatan nak update… belum masanya… 
aku masih sibuk dengan urusan kehidupan ku… masih cuba arrange kan waktu…
masih tak mampu nak senang berlagu… 
dengan perniagaan, dengan kerjaya, dengan laki sendiri… ewah cam aku sorang je kan?
eh lantakla, kehidupan aku kan…. ko tak de kehidupan sila main jauh jauh….
theheehhe

dari awal bulan 1 ke bulan 6, aku kena buat persiapan bertunang
dari bulan 6 ke bulan 11, aku buat persiapan kahwin
dari bulan 11 ke bulan 12, aku arrange dan kemas2 rumah baru, persiapan sambut menantu
samping tu selit selit la untuk bisnes aku…
alhamdulillah, rezeki dari Allah….

dan yang terbaru sibuk pula dengan opis aku.
bakal berpindah. so kena start packing barang.
paling lewat pertengahan disember… oohooiii

so nak buka blog kenkawan pon tak ada masa, inikan blog sendiri.
sooner or laterr will update perfectly….

hanya coretan ringkas buat diri sendiri yang merindui blog sendiri… thehehe…
tahun depan, in shaa Allah…. akan cuba buat satu pembaharuan *berkaitan kerjaya aku*
mudah2an Allah murahkan lagi rezeki aku…

 

KEEP CALM
AND 
GET A LIFE,
*bitch~*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s