…LARA HATI + TABITA; ouh sangat tak ada kena mengena…

Rasanya dah bertahun nak menulis panjang… tapi tak tercapai…
katanya nak menulis kisah CINTA-TUNANG-KAWEN, tapi tula…
nak buat entri cerita pepanjang ni kena ada mood baru jalan.
kalau setakat main bedal… kang ke tong sampah cerita jadinya…

ritu memang la rasa sangat teruja nak bercerita, cuma masa tak mengizinkan
sekarang, ada masa tapi mood kelaut. sebab apa?? sebab external memori gua hancusss!!
tatau la pe masalah dia, sekali crash tak dapat dibantu’in lagi. 
maka campakla ia kemana mana aja sebab dah tak ada guna 
hatiku dah hancur lebur, beli memahal… kualiti ke mana hala entah,
nak pergi report kat tukang jual rasa tak kuasa…. tak kuasa nak bising hal remeh camtu
sebab tau bukan dapat semula gambar2 dalam tu. 
serious aku rasa dengan tepon2 sekali nak campak masa tu
mengenangkan harga tepon beribu lebih mahal maka takpelah campak memori saje

banyak weiii gambar dalam tu… banyak sangat! dan akhirnya gone with da wind…
dah try backup… inche suami pon dah try mana yang terdaya…
tapi tulah… bukan rezeki aku….
maka redha kan jelah… 
aku cuma harap gambar tu dapat recover, memori tu kalau patah 2 pon aku tak kisah, 
janji gambarnya….. tapi……..

k lah nak dok dendiam tepi pintu, nanges sensorang…
*ceh macamkan boleh*
lalu marilah memulakan cerita tanpa ada gambar di dalamnya
sedang aku tahu ceritanya pasti ketong sampah juga jadinya….

huaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

eh jap sblm mula cerita ni… ada promo nak kasi up sikit

tabita promo

2 thoughts on “…LARA HATI + TABITA; ouh sangat tak ada kena mengena…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s