…PART 1: MELAKA HUNTER PLAK…

Hari apa ek??? hari apa? hari apa?
jap cek…

oke, lau tak salah aku 25 january 2014
bertempat di Dewan IPK (kot) Bukit Beruang, Melaka.

Aku dan inche hasben menghadiri majlis perkahwinan sepupu sepapat beliau
pagi tu dalam 11am camtu bertolak ke Melaka dari Cheras..
lambat??? weyyhh apa ada hal. pegi awal2 pun bukan ada apa.
pengantin pon blom sanding lagi… pengalaman… teheeeee

1549429_421332764663799_2078984845_n

muka stress…. pestime pakai tudung cenggini. haru biru mak jenab oke…

sampai melaka lebih kurang jam 1pm kot… itupun pengantin memang tak sampai lagi.
duduk semeja dengan family in law yang datang dari johor.

20140125_125419

20140125_131245

20140125_132313Yeay pengantin dah sampai…. kira duduk dalam 20min camtu, pengantin sampai.
just on time = )

gambar pengantin tak banyak. gambar gedik gedik diri sendiri yang banyak. hahaha… pengantin jauh…
mak jenab ni pulak berat montot nak p tangkap dekat2… jadi… bior leee….

Camera 360pakwe ini sekarang pantang betol napok camera… terus mo bgambo..
dulu??????? mimpi!!

Camera 360inilah kerja kami… gambo pengantin adalah tidak penting disaat ini….
gambo kitaorang lagi penting

on the way mau balik, pon sempat lagi bergambo. muahahaha!!

20140125_142255

Camera 360 Camera 360

1661263_421393567991052_1743697541_n

so mohle balik…. family balik johor, tapi aku dan inche hasben still stay kat melaka
kitaorang menginap kat melaka ni satu malam
dah alang alang datang kan so berjalan la terus. 
bukan senang dah nak jenjalan cenggini…
inche hasben macam susah je nak cuti, asik la keje berlambak….

tapi cerita pasal melaka, kita cita part 2 la macam dah panjang sangat gambonya
sendiri malas tengok pepanjang gitu

2 thoughts on “…PART 1: MELAKA HUNTER PLAK…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s