…TAK DE IDEA NAK LETAK TAJUK APA SBB TAK TAU NAK CERITA PASAL APA…

Assalamualaikum……

Setelah lamanya blog bersarang dan bersawang dan berdebu dan berhabuk….
oh myyyy apa dah jadi ni???

Seriously rindu nak berbelog…
tapi seriously jugak takde masa.. oke bukan alasan… no nehi anya!

memang lately ni sangat la bz.
sibuk dengan kerja-kerja, sibuk dengan event-event jabatan
sampai ada suatu masa tak sempat nak jenguk tempat sendiri pon
sibuk dengan kursus… 
sibuk dengan hasbeng sendiri… kehkehkeh!
tak main2 ya, memang semenjak kawen ni agak bz dengan kehidupan berfamily

dari pagi ke petang isnin ke jumaat tak jumpa inche hasbeng sebab kerja walaupun satu tempat
cuma sempat sarapan bersama, lunch.. aku selalu biarkan encik hasben kuar dengan kawan dia
supaya tak muak menghadap muka masing2.. kahkahkah…
supaya dia dapat luangkan masa dengan kenkawan… aku bukan wipe jenis nak berkepit je or insecure 
aku tahu nak bahagikan masa….
jadi aku sangat tak boleh terima bila orang buat muka atau buat ayat pelik2 kenapa aku tak lunch sama 
dengan inche hasben.
pelik beno ke??????? 
so malam je aku ada masa dengan inche hasben,
nak bersembang, nak berlawak, nak bergaduh, nak bermanja gedik2…
kalau hari minggu bz pergi sana sini, jalan sana sini…. melawat sana sini
balik kampung pemenda semua, settelkan benda yang blom settel

now… mak ayah aku ada kat KL, lagilahhhh susah aku nak menghadap semua2 benda ni
sebab siokkkk menghadap mak ayah je… rindoooo
kadang tu mak mentua and family inche hasben datang
so memang tak kuasa aku nak on9 ke apa ke

tapi sebenarnya aku ada banyaaakkkkk benda nak cerita…..
macam macam…. but by the time goes by…. aku jadi malas sbb dah peram lama sangat
keseronokkan nak bercerita nak teruja dah takde….
ditambah sindrom nyanyuk ni…
payah sikit la…..
nak hapdet kat enpon…. malas sbb penggunaan blog tak besh kat enpon.
takleh type panjang panjang sebab tak tak larat tangan nak tenyeh2 skrin.
aku lebih laju menaip keyboard dari menenyeh skrin telepon….

doakan aku rajin nak update blog ya… 
nak update pasal tabita…. nak update pasal bisnes… nak update pasal perfume
doa2kanlah…..
oke… esok aku try berbelog secara seriyes… in shaa Allah….
harapnyerlah aku masih ada masa n hati untuk terus menaip…

entry kali ni takde makna pon… boleh dikategorikan entri sampah la
sebab nak luah perasaan ni je
nak bagitahu korang aku hidup lagi ni. hahahaha
siapa yang baca entri ni sila menyesal ye….

 

sekian, terima kasih.

kita jumpa esok….. moga masih ada = )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s