… BERTUKAR …

Kalau kau nampak themes blog ni selalu bertukar
Maka ketahuilah mood tuan tanah adalah tak stabil
Otak tak berapa nak center… tahu?

Aku sena nya tengah cari mood nak dengan menukar themes
Tapi masalahnya semua themes yang di berikan tak cantik
Haaa kau, tak cantik oke. bukan pening pilih sebab cantik

Maka aku cuba semua themes yang aku rasa konon2nya berpotensi
Menaikkan mood nak menulis.

Dan sape2 yang follow pages FB aku nampak berlambak dia post kan?
Ketahuilah dia tengah gila nak mengepost
Aku cuma update kasik kena dengan warna… supaya orang lain yang dok komen komen komen
Tak sakit mata dah masuk blog aku…
Penat aku dok komen sakit mata, last-last… nah amekla hitam putih. senang…

Oh ya, dia tu maksud aku blog ni lah
Tengah gila nak post kat FB pages
Padahal cerita lama yang aku update kasi tukar warna tulisan je pon
Dia kecoh nak masukkan dalam FB jugak
Lantak kaula labu…..

Malas nak layan, kbye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s