… TAK TAHU PERLU KE TAK POST, TAPI TETAP JUGAK NAK POST…

Holla love!

Eh… Assalamualaikum….

Lama tak menghapdet… kemalasan melanda seiring dengan blog yang tak dapat nak dibukak guna pc opis
Dah kena block agaknya…
Eleh… benda macam tu nak block bagai… macamla boleh meruntuhkan negara

Lagi beberapa hari je dah nak raya kan?
Wish salam ramadhan pun gua tak hapdet
Kemalasan…
Sebab tahun ni tak de mood.
Puasa pon tak terasa puasa apatah lagi raya.

Macam gua cakap tadi seriously tahun ni takde mood nak beraya.
Tak tau kenapa… tapi memang kalau boleh tak raya pon takpe.

Baju raya pon tak beli, kuih raya pon setakat sebalang dua.
Tu pun sebab teringin sangat nak makan, waktu raya je boleh dapat biskut2 raya cenggitu
Kasut raya takde… beg.. seme benda la gua tak beli
Gua pakai baju yang mana ada je… encik hasbeng pon tak beli baju
Aiyaiyaiyai… kenapalah dengan gua ni? dah makin tua makin takde mood nak beraya agaknya

Well, tahun ni gua beraya kat Johor lagik.
Raya pertama kedua, then balik KL
Mak ayah ada kat KL… sebab tahun ni kalau zaman gua bujang tahun beraya kat KL
Tahun depan la baru nak merasa happy melampau pon kot.
Raya kat terengganu.. moga dipermudahkan Allah

So memang takdela gegambar hasbeng sponsor beli baju raya, kasut raya, beg raya
(walau pun tu sebenarnya memang kewajipan dia kan..)
Silap2 gambar raya pun gua takde.
kahkahkah, melampau!

Klah nak update tu je..
Semata-mata nak gitau gua takde mood nak beraya
Gila!

Lain-lain hal nanti update lagi sebab gua tengah rajin bawak laptop ni
Encik bosh dah takde, balik kampung sudah…
Gua jela termanggu menanti opis ni ha.

Oh ya! cuti raya pun gua tak amek tahu?
Isnin dah naik keje. Dasat tak?
Kbye!

SELAMAT HARI RAYA UOLLS!!!!

MAHAP ZAHIR DAN BATIN JIKA ADA KATA MENGGURIS JIWA,
PERBUATAN YANG NTAH HAPA-HAPA

HALALKAN APA YANG GUA TERAMBIL ATAU TERMAKAN YER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s