… QUEEN IN HYUN MAN …

OMGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sabar sangat dah nak habiskan cerita ni….

aci tak gua nak tengok last episode je dulu.

hati gua memberontak dasat sangat dah ni!!!!!

 

 

1335824196

 

 

3a34cd34

 

large

 

maxresdefault

 

pehal korang suwit sangat nih!!!

seriyes gua suka tengok cerita ni sebab hero and heroin je pon…

ahahahaha

sebab gua tak minat cerita zaman purbakala… zaman josean whatsoever ni

tapi bertabah jugak tengok sebab suka hero dia dalam cerita ni (cerita ni jelah pon)

huaaaaaaaa!!!!!!!!! nak tau ending! nak tau ending!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s