… ANOTHER TAGGING …

Tarikh: 22 Oktober 2015
Tempat : Opis Gua..

Kebosanan menyelimuti diri, kerja dah siap awal-awal pagi
maka marilah main permainan lama ini
tangging tangging, poking poking…

1. Anda rasa anda Hot?

~ memang tengah rasa hot n spicy ni.. ekon rosak.. panas berdentang… ditambah jerebu.
(cepatlah aku kurus kalau cenggini)

2. Upload gambar kesukaan/kesayangan anda..

3. Kenapa anda suka/sayang dengan gambar ini?

20131220_203022

berat gua 48.7 KILO uollssss!! Tak capai ideal BMI… oke bye. purrrrfffff!!!~~

Camera 360

  • gambar ni aku bukan nak tunjuk diri sendiri tapi nak tunjuk permandangan sekeliling
  • aku suka sebab first time aku dapat bilik khas sebagai seksisteri
  • aku suka sebab bilik aku besar nak matik, privacy
  • aku suka sebab keluar dari HQ
  • aku suka sebab aku rasa tenang gila dok sana, rasa bebas, rasa happy sangat sangat
  • aku rindu beg miu-miu aku
  • aku suka sebab bersatu dengan kawan kawan lama aku
  • dan sekarang aku benci…. benci sebab aku dipanggil balik ke HQ, kau dapat gambarkan tak kebencian aku duduk di HQ ni tahap apa?????? tak de perkataan yang dapat gambarkan!

4. Bila kali terakhir anda tak puasa?
~ tak ingat bila

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
~ She’ll be loved by maroon 5 tanggal 22 oktober 2015 jam 8.00am

6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
~ Bukak online banking sebab hari ni gaji. tapi dari tadi benda ni dok loading sampai aku rasa fed up

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
~ Nur… auchhh rasa nak bagi penampa. Nuri gonna be okay.

Aku lebih suka orang panggil aku Ieyza or Nuri, rasa lebih dekat and rapat. Tapi aku paling tak suka orang panggil nama penuh, tahu lah nama aku pendek. kalau gitu panggil la dengan binti sekali. Dah alang-alang kan. Dan aku tak suka kalau orang dengar panggilan Nuri tu tetiba rasa nak geli geleman what so ever, dah kau kenapa? sawan? nama aku kan, yang kau terasa tu kenapa? aku pon tak kata apa…wat lek wat peace je

4 thoughts on “… ANOTHER TAGGING …

  1. hahaahah comel la nama Nuri tu . tapi I dah biasa panggil you Ieyza. btw syoknya dapat bilik sendiri. so masa HQ you dapat bilik jugak tak ? so now you kerja kat HQ balik la ye ? ke I yang kurang paham . ahhaha

    • :: SITI ::

      ahahaha takpe… ieyza ke nuri ke ai selesa je. ai suka sbb rasa cam rapat je. cam dah lama kenal
      tau takpe. dahla bilik besar gedabak. syiokkk hoihhh
      takde. HQ ni partition je. takde privacy lepas tu tpaksa menghadap dan melayan perangai2 manusia yang menyemakkan akal fikiran
      menyampah gila perangai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s