… SEPI – MENYEPI – TERSEPI -DISEPIKAN …

Assalamualaikum!

*senyum lebor-lebor*

mahapkan hamba, lama menyepi… ada jugak yang bising bising aku dah menghilang *tapi masih meninggalkan jejak*
hehe… ada lagi orang ingat, ingatkan semua dah melupakan daku *sobsobsob*

yer… aku sekarang memang sangat sangat sangat lah yang amat sangat jarang menghapdet segala jenis mak nenek media sosial ni
baik INSTAGRAM, BLOG, FACEBOOK, WECHAT *apa lagi?* semua adalah tidak berhapdet

salah satu sebab utama *selain daripada semua orang tahu aku adalah peh-mah-las*
adalah sebab telefon samsung aku pecah!
if pecah di screen protector aku sanggup lagi online doplohpatjam
tapi disebabkan pecahnya di lapisan dalam screen dan jugak touch screen
maka boleh bukak cuma golap golita tak nampak apa dan nak baiki adalah rm4++
which is aku rasa mahal nak matikkkkk!!!!
makanya aku biarkan saja ia begitu.

jadi sebab tu la aku agak menyepi disemua laman-laman media.
nak capture gambar apa semua pun tak boleh. jadi?

balik kampung seminggu, minggu lepas pon aku tak update apa-apa
dan…. paling sedih takde camera. terus rasa down. tu yang jadi malas semua benda

takpela. tunggulah harga S6 jatuh, aku beli baru je. *ewahhhh nak yang memahal*

rasa ralat and tak lengkap without smartphone sekarang ni.
haishhh sebab bagi aku wassap tu penting, yela sekarang hal-hal kerja pon kena wassap.

paling ralat bila semua game tak dapat main… happy town, township gua!!!!
abis macam tu je gift semua. mencik!

dahla nak kembali menyepi di penjuru dinding.