… SEPI – MENYEPI – TERSEPI -DISEPIKAN …

Assalamualaikum!

*senyum lebor-lebor*

mahapkan hamba, lama menyepi… ada jugak yang bising bising aku dah menghilang *tapi masih meninggalkan jejak*
hehe… ada lagi orang ingat, ingatkan semua dah melupakan daku *sobsobsob*

yer… aku sekarang memang sangat sangat sangat lah yang amat sangat jarang menghapdet segala jenis mak nenek media sosial ni
baik INSTAGRAM, BLOG, FACEBOOK, WECHAT *apa lagi?* semua adalah tidak berhapdet

salah satu sebab utama *selain daripada semua orang tahu aku adalah peh-mah-las*
adalah sebab telefon samsung aku pecah!
if pecah di screen protector aku sanggup lagi online doplohpatjam
tapi disebabkan pecahnya di lapisan dalam screen dan jugak touch screen
maka boleh bukak cuma golap golita tak nampak apa dan nak baiki adalah rm4++
which is aku rasa mahal nak matikkkkk!!!!
makanya aku biarkan saja ia begitu.

jadi sebab tu la aku agak menyepi disemua laman-laman media.
nak capture gambar apa semua pun tak boleh. jadi?

balik kampung seminggu, minggu lepas pon aku tak update apa-apa
dan…. paling sedih takde camera. terus rasa down. tu yang jadi malas semua benda

takpela. tunggulah harga S6 jatuh, aku beli baru je. *ewahhhh nak yang memahal*

rasa ralat and tak lengkap without smartphone sekarang ni.
haishhh sebab bagi aku wassap tu penting, yela sekarang hal-hal kerja pon kena wassap.

paling ralat bila semua game tak dapat main… happy town, township gua!!!!
abis macam tu je gift semua. mencik!

dahla nak kembali menyepi di penjuru dinding.

3 thoughts on “… SEPI – MENYEPI – TERSEPI -DISEPIKAN …

  1. huwaa sedihnya kalau hp rosak babe. yelah skrin tu lebih mahal dari segalanya kan😦 macam baik beli seketul phne baru .

    • :: Siti ::

      Haaaa tula… mahal gilos la. pitamsssss
      tu yang menyepi kejap ni. dahla sekarang ni bizik yang hamat! rasa nak kerat 18 badan ni.
      boleh buat semua benda sekaligus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s