… FENOMENA VITAGEN by LANUN RANGGI (AUJINZ)…

Hi! Assalamualaikum…

Yeay bersiaran akhirnya. Alasan yang sama… Bizik!
Ni baru dapat bernapas dengan lega.
Alhamdulillah, dapat jugak bernafas… kalau tak dapat langsung terus camna?

Okeh now terfikir nak cerita jugakla sikit
Kalau perasan dah viral kat muka buku pasal abam ojinz up pasal vitagen putih
Ramai betul share dan ramai jugak komen,
Dan… tak sangka ramai jugak sentap. adeh!
lahai, pasal vitagen je pun masing masing nak sentap.

Vitagen

Nanti kat bawah cerita gua kasi link untuk kronologi cerita sebenar ya
Sila baca cerita cerita beliau kalau nak tahu lebih lanjut.

apa yang gua nak bagitahu kat sini,
pasal gaduh-gaduh komen ni jugakla gua sampai pegi giant semata-mata nak try vitagen putih tu, tahu?

dasat?
selama ni memang gua tak pernah rasa pon kaler putih dan gua tak teringin pon nak rasa
takut tak sedap
takut termuntah nanti
tapi bila dah ramai-ramai perjuangkan nasib si vitagen putih ni
gua sampai terjebak sekali nak merasa

first try. mak aiiii…. apa rasa ni? dah macam antibiotik hoih rasa nya
tak sedap langsung
tapi telan la jugak kot mana tau boleh terima
dahla gua beli yang ada dua vitagen putih tu
yang lain hasbeng gua dah bantai minum…. yang putih tinggal kat gua
Cantik punya perangai

seriyes, terasa ditipu…. kenapa korang tipu gua kata yang putih sedap?
kenapa?kenapa?
eiiiii rasa nak muntahkan balik tapi dok dalam kereta
tak tergamak pulak rasanya

last semalam gua habiskan jugak yang putih tu
sekali togok… tak kuasa nak rasa banyak banyak kali
eh tetiba rasa okeyla bolehla tahan, tak adalah pelik sangat
mungkin sebab sekali togok kan? tak rasa apa.
oke boleh terima…
tapi kalau terpaksa la, kalau sesaja nak pergi beli tu tak lah kot
tak sanggup la pulak nak aniaya diri sendiri.
kalau masih ada pilihan lain, gua pilih yang lain dulu la… ahahhaahhaih

okeh, nah kronologi cerita dari blog lanun ranggi by prinz aujinz

Cerita 1 ~ Yang selalu tersisih

Cerita 2 ~ Mem Kecik Punya Rasa (Facebook Page Lanun Ranggi)

Cerita 3 ~ Backup Vitagen Putih (Facebook Page Lanun Ranggi)

Cerita 4 ~ YangTersisih dan Disisih… (Kan Oleh Mem Kecik)

Okeh, semua link kat atas tu boleh klik. Termasuk Link Blog Lanun Ranggi by Prinz Aujinz tu.

Nak cilok, biar berhemah katanya….

:p

nota kaki tangan : terguna “gua” sebab dah terbiasa tulis kat facebook macam tu. abaikan jelah ya. malas pulak nak padam balik

2 thoughts on “… FENOMENA VITAGEN by LANUN RANGGI (AUJINZ)…

  1. bee. masa kekecik i tak suka yg putih . entah . boring kot kaler nya. and yes i takut rasa antibiotik hahahah. kan ubat air kecik kecik mcm tu. tapi now , kalau beli i curi kaler putih dulu. kalau anak i dia kebas semua mommy melopong. so kira mommy belikan 10 botol , cukai 2 botol utk mommy =p btw skrg vitagen mcm tak kalerful mcm dulu

    • laaa yeke… hahaha ai oke dh skrg ni. ajar diri minum putih bolehla terima. tapi memang betul, kaler sama je. hijau 2 ungu 2 pastu putih 1… kedekut nak matik. oren susah gila nak dapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s