… NAK CERITA PASAL APA MEH? …

Assalamualaikum!

Hi alls!

Aci tak kalau nak update drama-drama korea lepas ni kat sini?
Aci tak???

Bukan sebab apa….
Aku macham dah tak de benda nak cerita. takde benda yang best dalam kehidupan
Semuanya berlaku dalam cycle yang sama
Pi mai pi mai tang tu lah ha

Sebab tu la dah lama tak berupdate ni ha.
Bukan bizi sangat pon, nak kata malas kadang ada rajin jugak
Tapi tak tahu nak update pasal apa.
Kalau ada cerita pon dah diperam-peram lama-lama jadi malas dah

Sejak duduk pejabat baru, tak ada cerita menarik
Sebab gua sorang je perempuan kat sini.
Jadi tak de teman nak buat dosa mengumpat.
Teman nak memaki menghamun pon tak ada
Sebab ada pakcik-pakcik je. Kang sentap kang.
Aku kalau gurau kasar, sebab kawan-kawan laki aku semua
mulut macham empangan air.
Jadi dah terbiasa mulut macham empangan jugak.

Kalau nak update pasal DDSkincare, Queen Blinks je kang
orang bosan pulak…. kang orang kompius ni blog peribadi
atau blog nak berjual beli?

Habis tu nak cerita pasal apa ni????????

Yang rajin tengok sekarang pon cerita korea jelah
Dah tak ada cerita lain sangat dah, belasah je lah kan?

Oh ya.
Ujung bulan mak datang.
OMG tak sabarrrrr oihhhhhh!!!!
Rindu rindu rindu, omma appaa….!!!

klah bye!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s