… SELAMAT HARI RAYA …

Assalamualaikum

Hye Uolls!

Lama mak jijah tak bersiaran…
Sebabnya hengpon mak tak dapat detact kat PC zaman batu ni
Semua gambar ada lam tu… nak merapu tak de gambar macam tak besh pulak

kena tunggu upload kat fb dulu, then copy baru mampu nak merapu

Sebab tu dah seminggu raya pon baru reti nak ucap selamat hari raya bagai

Abang sulung aku tak mampu nak membalikkan diri nya, maka tak lengkap la raya kami kali ni
sedihla jugak. bukan selalu dapat kumpul ramai-ramai gini
mau dua tahun sekali jek.
nak ambik gambar keluarga bagai.

kuih raya pon tak buat sangat.
buat simple plan je. sebab beraya dua hari je uolls.
raya ketiga mak pecut pegi pahang untuk family day katanya

Picture 779

tetiba ada bantal disitu di pagi raya. kompius jap sape yang keluarkan.

Family Asas Kitaorang. Tapi tanpa kehadiran abang yang sulung. sapo la yang ambik gamba kelabu sangat nih…. aishhh

Picture 777

the girls generation. kbye.

Picture 757

tiga dara pinggitan yang dah tak berapa nak pinggitan sangat. eh?

Picture 749

dua perempuan gila perasan model. model apa? model baju dalam mampoo?
errrr model lipstik lebih sesuai kali.

Picture 857

makan pagi

Picture 858

nasi kerabu with ayam goreng rempah and ikan celup tepung

kakak gua memang suka buat-buat sibuk dalam gambar. pehal ntah :p

Picture 869

gua sebagai tea lady…. tea yang memang sihat sentosa aman makmur punya tea

kedekut gula!

last but not least……… tuan tanah perasan cun dan perasan kurus!!

Picture 877

gua sekarang jenih update pependek je blog. sebab malas nak menulis.

kang kalau cerita sambil letak gambar macham panjang sangat la pulak entrinya.

so letak gambar jela.

cerita tak menarik pon.

kbye

2 thoughts on “… SELAMAT HARI RAYA …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s