… RAYA KEDUA, MALAM …

sebab pagi tak ada yang menarik.
masing masing dah malas nak pakai baju raya.

cumanya malam tu buat BBQ kecil-kecilan.
sebab taiko (abang sulung) tak ada jadinya tak berapa nak meriah

kakak pula buat cabonara untuk sampingan.
anak-anak sedara ni nak sangat makan spagetti bagai
gua je sedar diri…. melayu_kampung.com
gua memang tak makan spagetti uolls, kecuali goreng hahaahahaha
kalau makan macam tu ke macam sos merah whatevername tu ke…
tak de la gua nak termampu nak telan

Picture 720

orang nak tangkap gambo, dorang main pulak. pemenda ntah mainan dorang ni
pelik-pelik… *ceh macam kau tak pernah main pelik pelik masa kecik dulu*

Picture 874

sebahagian

Picture 875

budak bongsu ni superb pemalu. payah betui nak suruh bergambor

Picture 7253

ayah gua seksi terpaksa censored kan

banyak lagi gambar tapi tak dapek nak letak sebab semua tak bertudung.
actually semua gambar pon untuk family je
tapi dasar tak tahu nak update tapi nak update jugak

klah bye!

 

One thought on “… RAYA KEDUA, MALAM …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s