… PAHANG HUNTER PART 2 : CAMERON HIGHLAND …

Picture 933

Now on the way to Cameron Highlands.
The scenery… such as you living in the overseas right?
How about California?

Eh tetiba blog versi omputih lah pulak. Buang tebiat.
So dalam jam 2 camtu sampai ke Cameron Highlands
Cari punya cari hotel nasiblah jumpa jugak satu apartment ni
Heritage Hotel, rm 300 pernight

Picture 939

Tapi kitaorang tinggal sebelah sana, Block B

Picture 903

Ada lift.
kitaorang punya apartment tingkat 2.
Masa sampai ni tak sejuk mana pon.
Macam sejuk aircond jelah rasanya. Angin sepoi-sepoi
Lepas je letak beg turun cari makan. Lapar bak hang.
Tak sarapan oihhh. Rasa nak telan orang je waktu tu.

Tapi still menghampakan. tak ada yang menarik.
Kedai masih banyak tutup.
Aku tak paham kenapa… tapi aku bersangka baikla
Orang melayu raya sebulan. maka lepas sebulan baru bukak kedai.
Makan kat kedai besar bawah jual cenderahati tu.
Tak tahu apa nama tapi seriously…… pon menghampakan.
Aduhai…
Malas la aku nak cerita pasal makan kat Pahang ni…. sangat mengecewakan

Lepas makan jalan jalan sekitar tu.
Lepas tu kalau tak salah beransur ke pasar malam area cameron highland tu
Tapi seriously aku tak tahu nama dia apa.
tapi memang besar nak mampuih, aku tak de beli apa pun sebab tak ada yang menarik minat

gambar takde sebab bateri dah kong pastu sibuk mencari barang
walaupun tak ada apa yang nak dicari pon sebenarnya
hahahahaha…. buat-buat sibuk je lebih.

Pagi tu siap-siap check out
Sempat singgah cari makan kat kedai mamak
Nasibla jumpa jugak kedai mamak nan seketul.
Nak harap orang melayu bukak kedai pepagi buta tu cam mimpi sangat jek

Picture 948

eh jap aku nak close up sikit gambo handbeg aku. mesti engkorang ngeleng kepala tengok
stylista terokkkk

Picture 946

beg pink mampooo???

Picture 973

Tapi gambar tak berapa banyak sebab cik kakak ceredik terlebih tukar setting camera
terus gelap jadinya

Picture 962

nampak tak keburukan ittewww….. sabo jelah.
sedar pon dah terlambat, dah semua gambo family jadi gelap
ni jek gambar selepas sedar yang ada

Picture 1234

pastu close la sikit satu gambar bagi muntah >.<

Picture 967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s