… BENCI + DAARIO NAHARIS…

Haihhhhh kenapa lah kau muncul sekejap sangat

Lepas daku teruja nak tengok, episode seterusnya dah ditukar orang lain watak sama

Kecewa kau tahu tak kecewa??

Grrrr…

Lepas tu external aku corrupted. Langsung tak boleh tengok

Tenang sikit jiwa. Tak payah aku tengok dah cerita tu.

*ayat pengubat hati untuk external movie yang rosak…. hati retak sejuta….*

cerita berlambak di dalam dan dangggg…. hilang sekelip mata.

apa pun, tolonglah buat cerita dia khas untuk dia ni dengan rupa yang begini

Screen_Shot_2015-01-16_at_2.43.35_PM

*Games of Thrones_Third Season only ::cry::cry::*
Ed Skrein – Daario Naharis

Skrein portrayed Daario Naharis in the third season of the television series Game of Thrones. However, in the fourth season of the series, he had been replaced by Dutch actor Michiel Huisman. Skrein states that “behind the scenes politics” had forced him to leave the show.

Second-Sons-3x08-game-of-thrones-34524549-1900-105011Left as Daario Naharis is Yay, and the Right as Daario Naharis is Nay!!

Pernah berlakon dalam The Transporter_Refueled, mengantikan Jason Statham.
Tapi beliau tidak menghensem dalam cerita tu… sobsobsob
Dan pernah juga berlakon di dalam Deadpool.
okay yang tu no komen, sebab tak pernah tengok cerita dia.
Macham geli je nak tengok deadpool tu. LOL

Skrein, mohon kembali berlakon seperti Daario pleaseeeee….

uzun-sacin-yakistigi-erkek_1107357

 

 

2 thoughts on “… BENCI + DAARIO NAHARIS…

  1. I feel you, ieza. Been there, done that. The original Daario ni memang membuatkan i setuju dengan Denny berubah hati selepas Khal Drogo matik. Kiranya, sekufu lah. Sekali the next season tukar pelakon, terus i merempan. Dah tak nampak tang mana karisma Daario tu lagik dah, nak suka pun tak boleh. Tahap bawah kaki Khal Drogo pun idok.

    BTW, boleh je kalau u nak copy lagi dari I. we can always use dropbox again, or buleh je nak meet up untuk sesi sedut-menyedut.

    • ::izzie::

      betulllll… mula2 ai macham “no! khal drogo is better!!”
      tapi bila ai amat-amati… omg i like this daario, better 100 times maybe?
      baru hati nak bunga-bunga baru nak tangkap cintan…
      lepas tu terus hancur berderai, macham kekasih kena langgar lari. benci!!!!

      ai punya laptop pon rosak iz! bukan setakat external je…. tak tahu la nak maki siapa bagi meluahkan kemarahan
      akhirnya simpan jela sorang-sorang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s