…KORANG TAK NAK KE? THIHIHIHI…

Aku pernah mention akan pick satu pengkomen terbanyak sebagai pemenang kan…
cara and kekerapan akan ikut suka hati aku la kan… hahaha…. haritu dah ada pemenang bertuah jugak. 

bolehla rujuk sini PEMENANG 2#

so hadiah pon dah diberikan, by hand.. sebab aku kenal je puan comel ni.
masa perjumpaan pergi mentengok baby ritu bawak sekali adiah…
adiah tak ada la seberapa sangat…. tak mampu iolls ni nak bagi yang branded,
ratus ratus riban riban tau… jadi ni lah hadiahnya..

 

 MIDNIGHT FANTASY by BRITNEY SPEARS perfume~

 

hope puan esarli sangatlah menyukainya pon kan…
sebab aku ni bukannya reti pilih perfume tapi tahap gedik aku nak membeli tu tak boleh la nak dipertikaikan tu yang aku beli jugak tu, tanya orang sedap tak sedap.
bila dah survey and ramai yang suka bau dia, ada la kekondifenan sikit nak bagi kat beliau…
harap sangat beliau suka. finger cross#

midnight fantasy ni bau dia manis, macam bau buah… hot selling katanya.
macam aku, aku tak minat perfume bau manis/buah ni… aku suka yang bau wangi bunga…
ini yang saja yang aku mampu bagi 🙂

thanks for dropping by here and tinggalkan komen yang banyak-banyak-banyak.
sebagai penghargaan meluangkan masa korang menghadap blog ni,
ada lagi hadiah misteri yang akan diberi…….

jangan tanya aku kenapa aku ni rajin and baik hati sangat nak bagi hadiah.
aku pon tatau kenapa. mungkin sebab aku ni sangatlah suka membeli,
membungkus dan memberi hadiah.
boleh masuk dalam list hobi baru :p

tapi tiadalah paksaan untuk memblogwalking ke sini, like FB Page aku, membaca entri-entri aku…
kalau kau rasa kau tak suka, meluat dan hanya tahu mengkeji, sila berambus dari sini.
tak hadap pon aku kau datang membaca. reti?

yang ikhlas blog walking tu, thank u very much….. 

…PEMENANG 2#…

Dulu aku ada gitau kan… setiap bulan aku akan tengok siapa pengkomen terbanyak dan kalau ada perubahan aku akan umumkan siapa di tempat pertama sekali pemenang la kiranya, akhirnya berubah sudah setelah berapa bulan aku mentengok ianya menyepikan diri aja… kesian sungguh nampak nau banyak silent reader yang memang tak mau mengkomen… sedih tau! *lempang*

AND THE WINNER GOES TO ….. *drummmm pleaseee!!!*

dum…dum…dum…… *gitewwww….memang mintak penyepak*

PUAN ESARLI BUDAK BAIK aka SNOWHITE

hadiah…. nanti ai bagi masa kita jumpa k dear… kalau payah sangat nak jumpa ai pos je nanti…. dun wori… hope u like it… ^_^