… DESI DAMAYANTI SKINCARE cv TABITA : RAMAI MASIH KELIRU …

Assalamualaikum!

Ok, kita nak cerita sikit ni. 

Rasanya dah setahun lebih Tabita Skincare telah bertukar nama kepada Desi Damayanti Skincare, tapi rata-ratanya masih ramai yang keliru.

Ramai yang WhatsApps bertanya itu ini dan semuanya mengenai Tabita Skincare.

Untuk para pengguna yang disayangi sekalian.
Untuk sekalian kalinya saya tegaskan disini. Semenjak hujung tahun 2014 arwah Ibu Desi Damayanti iaitu pengasas Tabita Skincare sendiri telah membuat pengumuman dan keterangan bahawa beliau telah menukar kan daripada TABITA SKINCARE kepada DESI DAMAYANTI SKINCARE cv TABITA

Sebab apa ia ditukar?
Untuk membenteras kepalsuan produk yang terlalu banyak sangat dipasaran sekarang. Terlalu ramai orang meniru produk Tabita SKincare sehingga tidak ragu-ragu untuk menjualnya secara berleluasa

Oleh itu, bolehlah dirumuskan jika masih ada lagi penjual diluar sana yang menjual atas nama Tabita SKincare ini, ianya adalah terbukti FAKE PRODUCT!!

Saya mohon pengguna tidak terpedaya dan membeli produk tersebut. 
Mohon kaji dan selidik dahulu. 
Untuk memudahkan kerja anda, carilah agen-agen rasmi produk Desi Damayanti Skincare ini sendiri.

Bahana penggunaan FAKE product ini mungkin tidak akan terjadi dalam sekelip mata
Namun, akan terjadi bila sudah terlalu banyak merkuri yang masuk ke dalam kulit wajah anda dan merosakkan tisu-tisu anda.
Terjadinya kerosakkan kulit muka yang sudah tidak mampu dirawati dan juga kanser kulit lebih teruk.

Jadi, sekali lagi saya berpesan agar tidak terpedaya dengan kata-kata manis penjual, harga yang murah atau pun tawaran sampingan yang istimewa.

Carilah produk ini dengan nama baru DESI DAMAYANTI SKINCARE cv TABITA

Jika sesiapa mahu membeli DDSkincare cv Tabita yang ternyata ORIGINAL 
Boleh terus WhatsApps saya di nombor berikut

018 3242373



Bijak membeli, Menang Memakai

Agen Rasmi Desi Damayanti Skincare
_Ieyza Azmiey_

… DESI DAMAYANTI SKINCARE : PROMOSI HINGGA 30 SEPTEMBER 2015 …

AMARAN : Harga Bakal Di Naikkan & Freegift Dah Nak Habis!

WhatsApp:
012 – 616.3705 (eby)
018-324.2373 (ryza)

==========
Desi Damayanti Skincare
==========

Anda alami masalah seperti ini?

Harga mahal
Kesan lambat nampak
Produk tiruan
Wajah makin teruk

Kini, usah risau lagi!

==========
Kelebihan Desi Damayanti Skincare

• Menghilangkan jerawat
• Meratakan lubang bekas jerawat
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan
pigmentasi/ warna kulit tidak rata
• Menghilangkan noda bekas jerawat
• Memutihkan kulit
• Memperbaiki kulit kusam
• Mencerahkan warna kulit
• Mengecilkan pori-pori
• Membuat kulit tampak cerah bercahaya
• Meremajakan kulit
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda

IANYA MEMANG TERBAIK!
==========

…Izinkan saya untuk bantu anda…

SERIUS NI!

Sebelum harga bakal dinaikkan…

Beli sekarang sebelum kami naikkan semula harga pada
1 Oktober 2015

Berminat nak order terus?

WhatsApp:
012 – 616.3705 (eby)
018-324.2373 (ryza)

 

Exclusive DDS_watermark only

Set_close up_watermark only

 

… MUYASSARAH MODERN JUBAH TO SALES!! : PLAIN COTTON …

Okeh now gatal lak tangan ni terasa nak menjual
bisnes tabita alhamdulillah……. masih berjalan dengan lancar
orang yang dengki? sila blah main jauh jauh ya… syuhhh syuhhh

kali ni nak try jual jubah…

siapa2 berminat boleh contact mak jijah ye… (ieyza jadi jijah, releven??)
jubah ni sesuai sangat uolls untuk buat raya haji
sekali sekala berubah angin, asik pakai kurung, kurung moden, kebaya, apa lagi ek?
dress berbagai tu… pekata try pakai jubah…
*kenyit kenyit mata goda*

MUYASSARAH MODERN JUBAH

CODE: MMJPINK
RM 55 (include postage)

DETAILS
Warna : Shocking Pink
Size : L (ukuran seperti dibawah sekali)
Material : Plain Cotton
Harga : RM 55 (include postage)

jubah pink

 –

CODE: MMJGREEN
RM 55 (include postage)

DETAILS
Warna : Turqoise / Hijau Petronas
Size : M (ukuran seperti dibawah sekali)
Material : Plain Cotton
Harga : RM 55 (include postage)
Ada poket di bahagian depan kiri dan kanan jubah

jubah cotton turqoise

CODE: MMJORANGE
RM 55 (include postage)

DETAILS
Warna : Orange
Size : M (ukuran seperti dibawah sekali)
Material : Plain Cotton
Harga : RM 55 (include postage)
Ada poket di bahagian tepi kiri kanan jubah

jubah cotton merah

aku up 3 jubah cotton plain dulu… next entri jubah cotton satin and chiffon…
pening aku update berjela2 nak letak gambar bagai ni
ni aku sertakan ukuran sekali ya

jubah muyassarah ni selesa sangat ye sebab tiada cutting and longgar…
sangat sesuai untuk muslimah yang nak berfesyen
cantik tp masih mengikut syariat sebab tak nampak lengok2 tubuh tu = )

 JUbah MMJ size